Tilpasninger en skredder kan gjøre

BEIN

Dressbukser leveres ofte med ekstra lengde for å tilpasses ulike høyder. En erfaren skredder kan justere lengden på dressbukser ved å forkorte legnden, slik at de passer perfekt til din høyde. Dette er en av de vanligste justeringene og kan bety en stor forskjell i hvordan dressen ser ut og føles Bukser med brettekant eller inlegg kan forlenges

Sidesømmer

Sidesømmene på dressjakken og buksene kan endres for å gi en mer skreddersydd passform. Dette er spesielt nyttig hvis du har gått opp eller ned i vekt og trenger at dressen skal tilpasses den nye kroppsformen din. Skredderen kan gjøre jakken og buksene smalere eller bredere i henhold til dine preferanser

ARMER

Skredderen kan justere lengden på dressermene slik at de passer riktig til dine armer. Dette er viktig for å oppnå et elegant utseende. For korte ermer kan ikke forlenges (Med untak av dressjakker), mens for lange ermer kan forkortes for å sikre at ermene slutter på riktig sted på håndleddet ditt

SKULDRE

Justering av skulderbredden på dressjakken er en mer kompleks prosess som krever ferdigheter og erfaring. Men en dyktig skredder kan tilpasse dressjakken til riktig skulderbredde, noe som er viktig for både komfort og utseende. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har brede eller smale skuldre. Det er umulig og forlenge skulderbredden etter at plagget er laget

MIDJE

Hvis du har en endring i midjeområdet, for eksempel vekttap eller vektøkning, kan en skredder også justere midjebåndet på dressbukser for å oppnå en bedre passform. Dette kan forhindre at buksene glir ned eller føles for stramme rundt midjen. som oftest kan en skredder sy ut buksen med 3-4 cm og sy inn buksen så mye som 4-6cm

I det store og hele kan en erfaren skredder gjøre en rekke justeringer for å tilpasse dresser og skjorter til dine spesifikke behov. Det er imidlertid viktig å kommunisere tydelig med skredderen om dine ønsker og forventninger for å oppnå de beste resultatene

NETTBUTIKK
NORDENS FINESTE PROUDKTER