KJØPSVILKÅR

SKREDDERSYDD
Den norske loven sier klart at kjøp av skreddersydde varer ikke refunderes. Produktet er laget og sydd til din kropp og ønsket design. Vi tar ikke imot returer av skreddersydde varer. Dersom du kjøper skreddersydde tjenster igjennom vår nettbutikk eller gijennom nettbaserte tjenester, kan ikke disse produktene returneres.

DESIGN
Det er viktig å merke seg at på grunn av den håndlagde naturen til våre produkter, kan det forekomme visse variasjoner i designet. Hver enkelt vare vi produserer er unik, og selv om vi tar stor hensyn til dine bestillingsdetaljer, kan det være små avvik i designet fra produkt til produkt. Vi ønsker å skape et personlig og autentisk produkt som skiller seg ut, og vi er stolte av at hver eneste vare er unik på sin måte. Vi ber om din forståelse og aksept av denne håndverksmessige tilnærmingen som gjør at vi kan levere spesiallagde produkter til deg. 

Dersom du ønsker og endre designet fra vårt standardiserte design, må dette tydeligjøres under oppmåling så vi kan justere designet etter ditt ønske. Vi forbeholder oss rette til når som helst og ikke lage det desiget du ønsker av hensyn til vår varemerke og signatur-stil.  Alle våre produkter er konstruert slik at det skal være enklest mulig og justere og tilpasse passformen etter produskjon. 

PASSFORM
Vennligst merk at selv om våre plagg er skreddersydde etter din kropp, betyr ikke dette automatisk høy komfort eller ubegrenset bevegelsesfrihet. Tilpasningen av plaggene tar sikte på å følge dine mål og preferanser så nøyaktig som mulig, men individuelle preferanser og forskjeller i kroppsstørrelse kan påvirke komfort og bevegelse.

Vi ønsker å sikre at våre kunder er fullstendig informert om våre produkter og deres passformer. Når det gjelder klær, forstår vi at en «perfekt passform» kan være subjektiv og variere fra person til person. Vi gjør vårt beste for å tilby et bredt spekter av størrelser og passformer, slik at du kan finne noe som passer best mulig til din personlige preferanse og kroppsform.

Det er viktig å merke seg at selv om vi legger stor vekt på å tilby kvalitetsprodukter, kan vi ikke garantere en «perfekt passform». Menneskekropper er unike, og forskjellige personer har ulike preferanser når det gjelder hvordan klær skal sitte. For å gjøre det enklere å finne riktig størrelse og passform, tilbyr vi flere alternativer. Våre størrelser inkluderer Tapered, Slim, Regular og Loose.

PRØVINGER
Når du kjøper et skreddersydd plagg hos oss, inkluderer vi opp til to justeringer i prisen. Dette betyr at hvis du føler at det er behov for ytterligere justeringer på passformen etter å ha prøvd ditt skreddersydde plagg, vil vi være mer enn glade for å hjelpe deg. Vi ønsker å tilpasse det etter dine preferanser. Vår erfarne skredder vil jobbe nøye med deg for å forstå dine ønsker og gjøre de nødvendige justeringene for å oppnå den ønskede passformen.

BETALING & FAKTURA
Vi forholder oss til det Norske kjøpsloven (Lov om kjøp) når det gjelder betalinger. I utgangspunkter skal hele kjøpe være betalt ved produksjons-start av ditt antrekk. Det er mulighet for å betale halvparten før produksjon, og resterende halvparten når du henter produktet. Dette er noe vi ikke oppfordrer til ved mindre det er høyst nødvendig.
Faktura er noe vi i utgangspunktet ikke tilbyr. Minst 50% av hele faktura-summen må være betalt før vi kan starte produksjonen av ditt skreddersydd antrekk. Dette påvirker produksjons og leverings tiden betraktelig. Vi kan ikke lever ut din bestilling fra vårt vising-rom eller studio før hele kjøpesummen er betalt. Pengene må da være inne på vår konto den dagen du skal hente din bestilling. Vår faktura-retningslinjer er ikke diskuterbar.

LEVERINGPOLICY
AUGUST jobber for å levere deg kjøp i hele Norge. Vi bruker vår lokale budtjeneste for å glede deg med kjøpene dine, men leveringstiden kan variere fra sted til sted.
På grunn av internasjonale handelsavtaler og lokale toll-begrensninger kan det hende at vi ikke kan sende enkelte varer til din plassering.
Alle bestillinger er underlagt aksept og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å ikke akseptere bestillingen din av noen grunn til noen når som helst etter eget skjønn. Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart ved å nekte å behandle en transaksjon eller avvikle eller suspendere en transaksjon etter at behandlingen har begynt.

Vår innsats er gjort for å sikre at detaljene på nettstedet vårt er nøyaktige, men vi kan oppdage en feil i prisen på produkter, i så fall vil vi gi deg beskjed så snart som mulig. Vi er ikke forpliktet til å akseptere eller oppfylle en bestilling for et produkt som ble annonsert til en feil pris, og forbeholder oss retten til å kansellere en slik bestilling som har blitt akseptert eller er under transport. Hvis du bestiller et produkt som er priset feil av en eller annen grunn, vil vi sende deg en e-post eller ringe deg for å informere deg om at vi ikke har akseptert bestillingen din og/eller at den relevante delen av bestillingen din er kansellert. Hvis du allerede har betalt for varene, refunderer vi hele beløpet så snart vi kan.

AVGIFTER
Vær oppmerksom på at du kan bli underlagt tilleggsavgifter og skatter avhengig av jurisdiksjon og lover i ditt land.

RETUR-RETNINGSLINJER
Hvis kjøpet ditt ikke er helt riktig, kan du returnere det for refusjon ved å varsle oss innen 14 dager etter datoen bestillingen ble levertVær oppmerksom på at alle produkter i en bestilling som blir bedt om å bli returnert, må returneres sammen, og varene må hentes innen 5 dager etter at vi har gitt beskjed.

KLAGEFRIST & REKLAMASJON
Etter Norsk forbrukerkjøpslov har du alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger.
Så snart det er slått fast at feilen er selgerens ansvar, skal han tilby reparasjon eller ny vare. Det skal du få innen rimelig tid. Det skal ikke være til vesentlig ulempe for deg, og selger kan normalt ikke forsøke å reparere den samme feilen mer enn to ganger.

REUTR
Du kan sende varene tilbake i en hvilken som helst trygg og forseglet pakke, men varene må være beskyttet og derfor uskadet ved retur til oss. Ideelt sett returneres pakken i esken den ble sendt i. Merk at enhver retur som ikke sendes i en sikker og forseglet pakke, med plagget mottatt i ny og ubrukt stand, med originalemballasje, vil resultere i retur blir nektet og pakken/pakkene sendes tilbake. Vær oppmerksom på at varer må returneres til oss via vår egen tjeneste. Du kan returnere dem på alle sikre måter, men vi aksepterer kanskje ikke ansvar og kan ikke refundere eventuelle tilknyttede frakt kostnader.

REFUSJON
Refusjoner utstedes via den opprinnelige betalingsmåten og vil normalt vises innen 10 virkedager etter at produktene er mottatt . Merk at tidspunktet for refusjon også avhenger av behandlingstiden til betalings-leverandøren din. Betaling vil bli tatt på det tidspunkt bestillingen er plassert.

INFORMASJONSKAPLER
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (Cookies). Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon. Informasjonskapsler hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på denne nettsiden og lar deg gjøre full bruk av netthandelen og de personlige funksjonene som er tilgjengelige på denne nettsiden. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å samle inn eller registrere informasjon som navn, adresse eller betalingsinformasjon.

FRAKTGEBYRER – REUTR
Frakt-gebyrer vil bli ekskludert fra refusjonen din, med mindre varen er defekt eller hvis du mottok feil vare.

AVGIFTER – RETUR
Vi kan bare refundere momsen som er belastet for de returnerte varene i kassen, dessverre vil vi ikke kunne refundere skatter eller avgifter som belastes av lokale myndigheter ved fortolling. Enkelte land har ordninger for å kreve tilbake eventuelle lokale skatter og avgifter hvis du returnerer varer og vil kreve en spesifikk søknad fra deg selv til lokale myndigheter eller myndigheter. Vi kan ikke hjelpe deg med å kreve tilbake lokale skatter eller avgifter.

Siste oppdatert: 14. May 2023 (Storebotn 13D, 5309 Kleppestø)